Farmecul designului personalizat

Cu THE SHOWER SHOW, Acquabella vine în sprijinul designerilor de interior și arhitecților, oferind premiza unui design curat și modern, cu accent pe armonia estetică, piese personalizate, confort și siguranță,  performanța tehnică și calitatea materialelor exclusiviste.

Colecția de texturi unice și versatile Slate, Ardesia, Nude, Croco, Sandal, Plain si Stone, transpuse pe placajul inovativ Akron, șlefuiesc imaginea unei băi luxoase și rafinate, prin reproducerea efectelor de gresie, ardezie, piele naturală și piatră.

Acquabella revolutionează designul și decorarea băilor moderne, punând la dispoziție piese cu texturi unice, care functionează precum piesele unui mozaic select. Rezultatul este impecabil și impresionant.

Serviciile noastre

Colecția de produse exclusiviste Acquabella dă tonul inovației și a prospețimii în designul băilor. Platforme pentru duș, căzi, cabine și coloane pentru duș cu hidromasaj, plăci pentru perete, blaturi și piese de mobilier, baterii și dispersoare speciale – toate concepute după cele mai înalte standarde tehnice și estetice.

Noi îți oferim posibilitatea dotării și decorării băii tale cu cele mai moderne produse, adaptate cerințelor tale specifice și exigențelor din domeniu.

Fiecare produs din gama Acquabella întrunește condițiile optime în materie de instalare, utilizare, siguranță și mentenanță, devenind astfel o investiție rentabilă în longevitatea și calitatea ansamblului băii.

Serviciile noastre includ asistență la montare, înlocuirea sau repararea pieselor defecte sau uzate, dar și consultanță tehnică în scopul alegerii produselor potrivite. Vrem să ne asigurăm că orice client poate găsi produsul corespunzător nevoilor și așteptărilor sale!

Cataloage produse

Îți punem la dispoziție cataloagele colecțiilor de produse Acquabella, în care vei găsi detaliile tehnice complete pentru fiecare produs. Contactează-ne pentru întrebări sau detalii suplimentare.

©2013 Acquabella Romania

made by Onemadlab